Όροι Χρήσης

Γενικά

Το Γραφείο μας αποτελείται από συνεργαζόμενους δικηγόρους. Η διεύθυνση του γραφείου είναι Σόλωνος 136, 106 77 Αθήνα. Η παροχή νομικών υπηρεσιών από τους δικηγόρους διέπεται από την ισχύουσα ελληνική νομοθεσία.

Χρησιμοποιώντας τον παρόντα ιστότοπο, αποδέχεστε τους παρόντες όρους και προϋποθέσεις.

 

Αποποίηση ευθύνης

Ο παρών διαδικτυακός τόπος παρέχει γενικές πληροφορίες για το ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΚΙΟΡΤΣΗΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ και δεν αποτελεί διαφήμιση των σχετικών υπηρεσιών. Το πληροφοριακό υλικό και οι απόψεις που περιέχονται σε αυτόν τον ιστότοπο προορίζονται μόνο για γενικούς σκοπούς πληροφόρησης και δεν πρέπει να αντιμετωπίζονται ως ειδικές συμβουλές σχετικές με συγκεκριμένες περιπτώσεις. Η χρήση του διαδικτυακού τόπου www.kiortsis.gr δεν δημιουργεί σχέση δικηγόρου-πελάτη. Αναφορικά με οποιοδήποτε νομικό ζήτημα επιθυμείτε να εξεταστεί, θα πρέπει να ζητήσετε συγκεκριμένες συμβουλές.

Το ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΚΙΟΡΤΣΗΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε ζημία μπορεί να προκύψει από την παροχή πληροφοριών ή υλικό που δημοσιεύεται σε αυτόν τον ιστότοπο, ούτε φέρει οποιαδήποτε ευθύνη για το περιεχόμενο αυτού του ιστότοπου. Δεν μπορούμε να θεωρηθούμε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημία που προκαλείται από την απλή χρήση αυτού του διαδικτυακού τόπου, όπως απώλεια δεδομένων, μολύνσεις από ιούς, βλάβες λογισμικού ή εξοπλισμού.

 

Πολιτική απορρήτου

Οποιαδήποτε προσωπικά δεδομένα σχετικά με εσάς, όπως όνομα, διεύθυνση, ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, αριθμός τηλεφώνου, αριθμός τηλεομοιοτυπίας, που παρέχονται στο ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΚΙΟΡΤΣΗΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ θα χρησιμοποιηθούν για τη διεκπεραίωση του αιτήματος ή της αίτησής σας για επαγγελματικούς σκοπούς και μόνο, συμπεριλαμβανομένης της αποστολής πληροφοριών σχετικά με τις πρακτικές μας. Οποιαδήποτε υποβολή πληροφοριών σε σχέση με τον παρόντα ιστότοπο θα θεωρείται ως σιωπηρή συγκατάθεση για τη χρήση των εν λόγω πληροφοριών σύμφωνα με τους όρους της παρούσας πολιτικής. Όλες οι πληροφορίες θα αντιμετωπίζονται με εμπιστευτικότητα.

 

Πνευματικά δικαιώματα

Το περιεχόμενο και το υλικό αυτού του διαδικτυακού τόπου προστατεύονται σύμφωνα με τον ελληνικό νόμο περί πνευματικής ιδιοκτησίας, Ν. 2121/1993, ως έργο πνευματικής ιδιοκτησίας του ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΚΙΟΡΤΣΗΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ.

 

Χρήση των συνδέσμων

Το ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΚΙΟΡΤΣΗΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ δεν είναι σε καμία περίπτωση υπεύθυνο για το περιεχόμενο ή την ασφάλεια των διαδικτυακών τόπων που συνδέονται με τρίτους. Τυχόν σύνδεσμοι από την ιστοσελίδα μας προς ιστοσελίδες τρίτων είναι μόνο για λόγους διευκόλυνσης.

Scroll to Top